Меню
КАТАЛОГ

Mr University 2017

21 квітня в нічному клубі Bolero в Харкові відбулася сама улетна вечірка цієї весни - конкурс краси "Mr University 2017". Учасники - представники передових вищих навчальних закладів Першої Столиці, продемонстрували всі свої кращі якості і творчі здібності в мужність і стилі, хореографії та фото-мистецтві.


ТМ ТАМІР, за традицією, не могла залишатися осторонь від такого грандіозного заходу - в даному проекті виступила як партнер і спонсор конкурсу. Фінальний вихід конкурсантів відбувся в костюмах від ТМ Тамір з останньої колекції. Юнаки в них відчували себе впевнено, виглядали стильно і амбітно, з першого погляду було помітно, як молоді люди миттєво перетворилися, підтяглися і відчули себе по-справжньому модними і елегантними. 

Все таки, класичний костюм - незамінний предмет гардероба для чоловіка будь-якого віку і соціального статусу! Переможцем конкурсу став студент Української Інженерно-Педагогічної Академії, Андрій Білак, вітаємо Андрія і бажаємо йому і всім учасникам світлого життєвого шляху і успішних досягнень в кар'єрі!