Меню
КАТАЛОГ

Чоловіче пальто в клітку - тренд сезону осінь-зима 2016-2017

Пальто для чоловіка в зимовий період і міжсезоння є базовою деталлю гардероба. У цьому сезоні модні дизайнери представили безліч варіантів верхнього одягу для сильної статі різноманітних фасонів і кольорів, проте, більшість з них зробили особливий акцент на моделях пальто в клітку. Таким чином, кожен чоловік зможе знайти відповідний для себе неповторний образ, підкреслити свої достоїнства і індивідуальність, продемонструвати свій чоловічий, часом, брутальний стиль.

Редингот
Суворе, чисто в англійських традиціях, пальто редингот ідеально підійде для чоловіків середнього і старшого віку. Головною особливістю цієї моделі є двубортная застібка і подвійний англійська комірець, приталений силует, і оброблені контрастною тканиною або шкірою накладні кишені. Таке пальто бездоганно стрункішою навіть повну фігуру і підкреслює вишуканий смак і високий статус його власника.


Дафлкот
 Це однобортне пальто у велику яскраву контрастну клітку прямого крою довжиною до середини стегна з капюшоном. Застібається дафлкот на великі дерев'яні або кістяні гудзики, що нагадують за формою "мережевий ікло", і накладні шкіряні петлі. Модель даного пальто популярна з дев'ятнадцятого століття і найчастіше її віддають перевагу молоді люди з середовища мистецтва, інтелектуали та студенти.

 
Тренчкот
Не дивлячись на те, що тренчкот своїм зовнішнім виглядом дуже нагадує шинель військового: це і погони, і шліца ззаду, і відкладний комір - дана модель не просто не виходить з моди з часів Першої світової війни, а й з кожним роком покращується і набирає популярності . Дизайнери пропонують як довгі пальто-тренчкоти у велику клітку для високих струнких чоловіків, так і укорочений їх варіант, який підійде абсолютно для будь-якої фігури, росту і віку.

Пардессю 

Пардессю - це елегантне двубортное пальто зі злегка завищеною лінією талії, відкладним коміром, накладними або врізними кишенями з клапанами, завдовжки трохи вище коліна. Класичне картате пальто-пардессю вибирають упевнені в собі чоловіки-денді, витончені і вишукані натури, а так як виготовляється такий виріб найчастіше виключно з дорогого стовідсоткового кашеміру, то дозволити його зможуть собі не багато.

Поєднуються картаті пальто будь-яких фасонів ідеально з костюмом в класичному стилі, а укорочені моделі можна надіти разом з джинсами і пуловером. Особливу увагу слід приділити вибору аксесуарів, так як від від цього залежить формування єдиного стилю і певного образу. Як аксесуари до пальто у велику або дрібну клітку підійдуть однотонний шарф і шкіряні або замшеві рукавички, колір яких повинен збігатися з кольором вашого взуття.